Formulari i aplikimit

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe stafi i qendrës do t’ju kontaktojë së shpejti për aktivitetet e ardhshme.

Faleminderit, të dhënat tuaja u dërguan me sukses! Ju do të kontaktoheni së shpejti.
Ndodhi një gabim gjatë plotësimit dhe dërgimit të të dhënave. Ju lutem provoni përsëri.

ku ndodhemi?

Ju mund të na gjeni në adresën e mëposhtme.

Ju mund të na gjeni në adresën : Pallati “Ardit 06”, Rruga “Pinellopi Pirro”, Lagja 28 Nentori, Fier, Shqipëri.