• Aktiviteti më i madh që do të mbahet nga data 10-12 Qershor në @epokaere Camping Site 📍Darëzezë, Fier është gati me të gjithë kapacitetet e tij për të pritur rreth 1️⃣2️⃣0️⃣ pjesëmarrës nga 9 Bashki të ndryshme të Shqipërisë. Festivali i Sportit i dedikohet të rinjve, mirëqenies dhe aktivizmit të tyre,  për ti sjellë sa […]

    Published On: June 8th, 2022
    Lexo më shumë
  • Published On: January 15th, 2022
  • Published On: January 8th, 2022
  • Published On: January 6th, 2022
  • Published On: January 20th, 2016
  • Published On: January 19th, 2016
  • Published On: January 19th, 2016