Ky raport vlerëson progresin e bërë në realizimin e prioriteteve të konktratës gjatë periudhës Shtator 2020 –Shtator 2021. Rezultatet e raportit janë prezantuar me përfaqësues të Bashkisë Fier.

Ju mund ta shkarkoni në linkun e mëposhtëm.

Shkarko

 

Falenderojmë për mbështetjen:

POP – Perballja e Ofertave Politike

Olof Palme International Center

National Endowment for Democracy

Shpërnda postimin

Postime të ngjashme

Shikoni të gjitha
 • 8th

  8th

  Jun, 2022

  Aktiviteti më i madh që do të mbahet nga data 10-12 Qershor në @epokaere Camping Site 📍Darëzezë, Fier është gati me të gjithë kapacitetet e tij për të pritur rreth 1️⃣2️⃣0️⃣ pjesëmarrës nga 9 Bashki të ndryshme të Shqipërisë. Festivali i Sportit i dedikohet të rinjve, mirëqenies dhe aktivizmit të tyre,  për ti sjellë sa […]

  Continue reading
 • 8th

  8th

  Jan, 2022

  Kanë nisur kurset e Aktrimit, Gazetarisë dhe Fotografisë pranë qendrës Epoka e Re! Në kuadër të projektit “Rini,Art, Aktivizëm 3” me mbështetjen e Agjencia Kombetare e Rinise AKR dhe Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët zhvillohen kurset e aktrimit, gazetarisë dhe fotografisë për të rinjtë 14-18 vjec, në bashkitë Fier, Patos dhe Roskovec. Ky […]

  Continue reading