▶️Kanë nisur kurset e 🎭Aktrimit, ✍️Gazetarisë dhe 📸Fotografisë pranë qendrës Epoka e Re! 🎉
📌Në kuadër të projektit “Rini,Art, Aktivizëm 3” me mbështetjen e Agjencia Kombetare e Rinise AKR dhe Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët zhvillohen kurset e aktrimit, gazetarisë dhe fotografisë për të rinjtë 14-18 vjec, në bashkitë Fier, Patos dhe Roskovec.
💡Ky projekt synon ri-vitalizimin e jetës social-kulturore të të rinjve në këto bashki, si dhe rritjen e pjesëmarrjes së tyre aktive në komunitet. Në përfundim të kurseve, të rinjtë pjesëmarrës do të prezantojnë punën e tyre në festivalin Rin-Art Fest.
📎 Nëse ende nuk jeni rregjistruar, ju ftojmë të aplikoni në link-un e mëposhtëm deri më 12 Janar.
Apliko

Shpërnda postimin

Postime të ngjashme

Shikoni të gjitha
 • 8th

  8th

  Jun, 2022

  Aktiviteti më i madh që do të mbahet nga data 10-12 Qershor në @epokaere Camping Site 📍Darëzezë, Fier është gati me të gjithë kapacitetet e tij për të pritur rreth 1️⃣2️⃣0️⃣ pjesëmarrës nga 9 Bashki të ndryshme të Shqipërisë. Festivali i Sportit i dedikohet të rinjve, mirëqenies dhe aktivizmit të tyre,  për ti sjellë sa […]

  Continue reading
 • 15th

  15th

  Jan, 2022

  Ky raport vlerëson progresin e bërë në realizimin e prioriteteve të konktratës gjatë periudhës Shtator 2020 –Shtator 2021. Rezultatet e raportit janë prezantuar me përfaqësues të Bashkisë Fier. Ju mund ta shkarkoni në linkun e mëposhtëm.   Falenderojmë për mbështetjen: POP – Perballja e Ofertave Politike Olof Palme International Center National Endowment for Democracy

  Continue reading