Aktiviteti më i madh që do të mbahet nga data 10-12 Qershor në @epokaere Camping Site 📍Darëzezë, Fier është gati me të gjithë kapacitetet e tij për të pritur rreth 1️⃣2️⃣0️⃣ pjesëmarrës nga 9 Bashki të ndryshme të Shqipërisë.

Festivali i Sportit i dedikohet të rinjve, mirëqenies dhe aktivizmit të tyre,  për ti sjellë sa më pranë sportit🎾🥏🏓, natyrës🌴🌿🍀  dhe jetesës së shëndetshme 🏄🏽‍♂️🤾🏾‍♂️🏊🏽‍♂️⛹🏽‍♂️🧘🏾‍♀️

Ky aktivitet organizohet  nga Qendra ‘Epoka e Re’ @epokaere si pjesë e Programit SMHSC ,  me financimin e AFD & GIZ dhe në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.

Shpërnda postimin

Postime të ngjashme

Shikoni të gjitha
 • 15th

  15th

  Jan, 2022

  Ky raport vlerëson progresin e bërë në realizimin e prioriteteve të konktratës gjatë periudhës Shtator 2020 –Shtator 2021. Rezultatet e raportit janë prezantuar me përfaqësues të Bashkisë Fier. Ju mund ta shkarkoni në linkun e mëposhtëm.   Falenderojmë për mbështetjen: POP – Perballja e Ofertave Politike Olof Palme International Center National Endowment for Democracy

  Continue reading
 • 8th

  8th

  Jan, 2022

  Kanë nisur kurset e Aktrimit, Gazetarisë dhe Fotografisë pranë qendrës Epoka e Re! Në kuadër të projektit “Rini,Art, Aktivizëm 3” me mbështetjen e Agjencia Kombetare e Rinise AKR dhe Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët zhvillohen kurset e aktrimit, gazetarisë dhe fotografisë për të rinjtë 14-18 vjec, në bashkitë Fier, Patos dhe Roskovec. Ky […]

  Continue reading